Terrasser


Ny terrasse i haven?

Så kontakt Byagers Brolægning, vi står klar med dygtige håndværkere med sans for detaljer.
Hos os får du professionel rådgivning hele vejen igennem, om du allerede kan se det færdige billedet foran dig, eller vi skal hjælpe dig med at visualisere dine tanker først.
Mulighederne er uendelige, ligesom der vil være mange spørgsmål undervejs, som vi selvfølgelig står klar til at besvare.

Nogen gange er det enkle det rigtige.

Om du er til en stor terrasse, opbygning med flere etager eller en enkel terrasse foran havedøren, er vi klar. Ingen opgaver er for store eller små, hos Byagers Brolægning sætter vi en ære i godt håndværk og leverer altid et flot og holdbart resultat.

Jeres drømme terrasse

Det er fantastisk at kunne nyde sommeren på en nyanlagt terrasse der hjemme, i sommerhuset eller i kolinihaven. Det er vigtigt for os, at i får den terrasse der passer til jeres ønsker og behov.

Et rum for nye minder

En terrasse skaber sit eget rum, som kommer til at danne rammen om mange nye minder, om det er en fest eller de stille sommeraftener.

Det rum vi befinder os i, er med til at skabe stemningen og forstærke vores følelser. Derfor er det vigtigt jeres nye terrasse skaber det rette element for jer, både når det gælder jeres praktiske behov, men også når det gælder den visuelle oplevelse.

Den rigtige terrasse for jer

Inden man kan nyde sin nye terrasse, er der mange valg som skal træffes, såsom

 • Placering i haven?
   Foran havedøren, rundt om huset eller nede i haven.
 • Hvilken facon skal terrassen haven?
   Firkantet, afrundet, 6-kantet, i flere niveauer eller noget helt andet.
 • Hvilke fliser?
   Størrelse, farve - alle ens eller med farvespil / mønster i.
 • Hos Byagers Brolægning står vi selvfølgelig klar med professionel råd og vejledning, samt sparring fra vores mange års erfaring indenfor branchen.

  Kontakt os allerede i dag

  Udfyld vores kontaktformular, så vi kan tale om dit projekt.

   parallax background

   Skal vi hjælpe dig med belægningsarbejde?

   Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller du gerne vil indhente et tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe eller sende os en mail.

   Ring nu Send os en mail Bestil tilbud

   Få tilbud