Pladser


Flisebelægning på store pladser

Hos Byagers Brolægning har vi dygtige og professionelle medarbejdere, der står klar til at løfte opgaven, når der skal lægges fliser på større pladser.
Vores medarbejder har den erfaring og de færdigheder der skal til, for at kunne etablere et fast og plant underlag på store arealer, også parkeringspladser.

Professionel rådgivning

Vi rådgiver også i valg af belægning, så sten og kvalitet lever op til de krav og den brug der er af pladsen.
Det kan være på pladser hvor der færdes tunge køretøjer, vil det være godt med en sten der låser sig selv, så de bliver liggende pænt når de udsættes for store vrid, eller en belægning med græsarmering på områder hvor man ønsker let nedsat hastighed.

En holdbar flisebelægning

Ved flisebelægning er det vigtigt at fundamentet er udført korrekt, så belægningen ikke forskubber sig med tiden eller der opstår sætningsskader.

Vi tager selvfølgelig højde for

 • Fald, afvanding og dræn.
 • Opbygningen af bund, bundsikringslag, bærelag og afretningslag.
 • Kantsikring.

For at få et resultat af højeste kvalitet der holder i mange år.

Ligger der allerede en belægning på pladsen i forvejen, fjerner vi denne, og gennemgår underlaget, så vi er sikre på det lever op til de krav og den kvalitet, der skal til for at sikre et perfekt resultat.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld vores kontaktformular, så vi kan tale om dit projekt.

  parallax background

  Skal vi hjælpe dig med belægningsarbejde?

  Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller du gerne vil indhente et tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe eller sende os en mail.

  Ring nu Send os en mail Bestil tilbud

  Få tilbud