Fortove


Anlægning af nyt fortov

Byagers Brolægning har erfaring med store såvel som små projekter.

Når der kommer anlægning af nye fortove eller opdatering af eksisterende, har vores professionelle brolæggere bred erfaring indenfor korrekt opbygning af underlag og belægning, da fortovet oftest skal kunne bære både biler og lastbiler ved indkørsler og evt. sideveje.Vi udfører opgaver for både private, kommuner, boligforeninger samt andre entreprenørvirksomheder.

Reparation af fortove

Det er de fleste steder kommunen er står for reparation og vedligeholdelse af fortovet langs vejen, men dig som beboer der kan stå med erstatningsansvaret, hvis nogen kommer til skade på dit fortov ved f.eks sne og isglat fortov eller uhensigtsmæssig vækst af ukrudt, et beskadiget fortov kan være sværere at holde ryddet og pænt.
Som udgangspunkt kræver det ikke nogen tilladelse at reparere mindre skader og udskifte enkelte fliser i fortovet, blot der ikke skal graves med risiko for at ramme evt. kabler.
Vi hjælper gerne med reparation at for fortovet om det er sætningsskader, rødder der har løftet fliserne eller udskiftning af knækkede fliser.

Vi udføre også gerne opgaver som underentreprenør ved f.eks nedgravning af kabler eller lignende i fortov, og står for optagning og reetablering af eksisterende fortov.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld vores kontaktformular, så vi kan tale om dit projekt.

    parallax background

    Skal vi hjælpe dig med belægningsarbejde?

    Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller du gerne vil indhente et tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe eller sende os en mail.

    Ring nu Send os en mail Bestil tilbud

    Få tilbud