Hækklipning


Hækklipning

En flot og velplejet hæk, der står snorlige og med skarpe kanter er et flot syn. Hos Byagers har vi ekspertisen og udstyret til at kunne levere det flotte resultat.

Beskæring af buske og træer

Trænger parkens buske eller fællesområdets træer til en beskæring, så løfter vi også denne opgave med professionalisme og grundighed.

Få en fast aftale

Slip for at tænke på hvornår hækken skal klippes og træerne beskæres. Med en fast serviceaftale, kommer vi og klarer opgaven for jer, i et fast aftalt interval, så I aldrig skal bekymre jer om det igen.

Vi kommer hele vejen rundt

Vi tilbyder hækklipning og beskæring for både erhvervsejendomme, offentlige instanser og boligforeninger.

Står du for koordineringen af ressourcer for en boligforening eller offentlig instans eller vil du gerne have at virksomhedens udeareal fremstår pænt og præsentabelt, så kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for Jer.

Vi tilbyder udover hækklipning og beskæring en bred vifte af serviceydelser såsom græsslåning og træfældning, hvorfor vi kan tilbyde en fuld serviceaftale på vedligeholdelse af Jeres arealer.

Skulle der komme specielle ønsker eller behov undervejs, så klares vores professionelle mandskab også dette, vi har ekspertisen til at kunne klare det hele, når det kommer til pasning, pleje og reetablering af haver og grønne arealer.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld vores kontaktformular, så vi kan tale om dit projekt.

    parallax background

    Skal vi hjælpe dig med belægningsarbejde?

    Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller du gerne vil indhente et tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe eller sende os en mail.

    Ring nu Send os en mail Bestil tilbud

    Få tilbud