Buskrydning


Buskrydning tilbydes

Vi tilbyder rydning af store og små arealer for beplantning og rødder, om det er for reetablering eller klargøring til byggeri, eller rydning ned igennem et beplantet område, for etablering af sti.


Vi tilbyder eksempelvis rydning af:

 • Byggegrunde - erhverv, bolig, sommerhusgrunde eller kolonihaver.
 • Plantager og skov.
 • Haver, fællesområder og parker.
 • Marker og læhegn.
 • Vejrabatter og skråninger.

Byagers brolægning skaber vejen frem overalt.

Robocut kommer frem overalt

Vores Robocut kan med sit knusehoved komme frem overalt, den spiser sig igennem tornede buske og vildtvoksende hybenbuske uden problemer, selv små træer kan den tage med sig på sin vej.

Med slagleklipperhovedet påmonteret slår den let højt græs og ukrudt, og efterlader plantematerialet knust og jævnt fordelt. Hvilket gør den særligt effektiv ved pleje af større græs og naturområder, der kun bliver klippet ned 1 - 2 gange årligt.

Robocut'ens smidige størrelse gør, at den kan komme frem smalle steder, hvor en traktor med slåarm må give fortabt, mens dens larvefødder gør den kan kravle frem på svært terræn, faktisk kan den køre på skråninger med helt op til 55 graders hældning.

Vi klarer det hele

Hos Byagers Brolægning har vi dygtige og engagerede medarbejdere, og vores ekspertise spænder bredt.
Det betyder for dig som kunde, at vi kan løfte hele opgaven fra start til slut.

Skal du f.eks have anlagt ny have og terrasse på en vildtvoksende grund, så kan du kombinere vores buskrydning og træfældning med vores brolæggerafdeling, og dermed spare en masse tid og besvær, med planlægning og koordinering mellem flere virksomheder.

Vi planlægger og koordinere indbyrdes, så opgaven glider problemfrit frem, og du får en kontaktperson som kan hjælpe og vejlede dig, hvis der skulle opstå nogen spørgsmål undervejs, så du føler dig tryg og sikker hele vejen gennem projektet.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld vores kontaktformular, så vi kan tale om dit projekt.

  parallax background

  Skal vi hjælpe dig med belægningsarbejde?

  Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller du gerne vil indhente et tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe eller sende os en mail.

  Ring nu Send os en mail Bestil tilbud

  Få tilbud