Nyanlægning og renovering af kloak


Autoriseret kloakmester

Vi er autoriseret kloakmester og tilbyder rådgivning, planlægning og etablering i forbindelse med spildevandsprojekter.
Vi udfører alle former for kloakeringsopgaver i forbindelse med nyanlæg, renovering af eksisterende kloak og afløbsinstallationer.

Vi udfører kloakering både for offentlige bygherre, boligforeninger og private.
Kontakt Byagers Brolægning

Hvis du ønsker en professionel tilgang til arbejdet.
Vi bestræber os på langvarige og fremtidssikrede løsninger, udført med fokus på kvalitet og punktlighed.

Nyetablering af kloakering

Etablering af kloak i vej, på pladser og på parcelhusgrunde udføres.

Vi står også gerne for planlægning og etableringen af kloaksystem ved byggemodning, både af hele området samt de enkelte udstykninger.

Hos Byagers Brolægning har vi stor erfaring med etablering af separat kloakering og evt. tilhørende regnvandsbassin, som bliver mere og mere brugt, for at aflaste kloaksystemet til spildevandet fra de til tider kraftige regnmængder.

Du kan læse meget mere om de forskellige løsninger vi tilbyder, på de andre sider under fanen kloak, såsom minirenseanlæg og nedsivningsanlæg, ved etablering af kloaksystem udenfor offentligt kloakeret område.

Vedligeholdelse og reparation

- af eksisterende kloakering

Har du problemer med kloakken?
Gener som at vandet er lang tid om at løbe ud af toilettet eller afløbet står og klukker, kan være tegn på problemer med kloakken, som der bør gøres noget ved, inden det bliver mere alvorligt.

Vi tilbyder rensning af kloakken så er der hul igennem igen, men har man gentagne problemer med kloakken skyldes generne oftest nedsynkninger, utætheder eller lignende på kloaknettet.

Vi gør det nemt og enkelt

Vi giver gerne et tilbud på renovering af kloakken, og sammen med vores dygtige brolæggere kan vi klare hele opgaven fra start til slut, og efterlader et flot resultat.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld vores kontaktformular, så vi kan tale om dit projekt.

    parallax background

    Skal vi hjælpe dig med belægningsarbejde?

    Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller du gerne vil indhente et tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe eller sende os en mail.

    Ring nu Send os en mail Bestil tilbud

    Få tilbud