Indkørsler


En indkørsel der byder velkommen

Indkørslen er det første man ser når man drejer ind til et hus, den er med til at danne førstehåndsindtrykket og har betydning for både husets og grundens udstråling.

Samtidig med at indkørslen skal klæde huset, skal den også være praktisk. En indkørsel er det mest belastede område på grunden, da den skal kunne bære bilens utallige ture ind og ud af indkørslen.


Vælg Byagers Brolægning til opgaven

Hos Byagers Brolægning har vi sans for detaljer, dette kombineret med vores professionelle tilgang og mange års erfaring, kan vi skabe flotte resultater med alle materialer og teknikker, hvilket går det muligt for os at opfylde dine ønsker og forventninger, til det visuelle resultat såvel som kvalitet og holdbarhed.

Valg af belægning i indkørslen

Der er flere ting at tage til overvejelse inden man vælger belægningen i sin indkørsel, udover at fliserne skal være stærkere end almindelige terrassefliser.

Fliser og sten giver en belægning som er nem at vedligeholde, samtidig med det er nemt at feje hækaffald op eller rydde sne. Er der højdeforskelle i indkørslen, kan det være en god ide at vælge nogle mindre sten, da disse er gode til at udligne højdeforskelle med, end de større fliser.

Derudover kommer muligheder som granitskærv og perlesten samt armeringssten som belægning i din indkørsel.

Uanset hvilken type belægning du vælger, om den er fast eller løs, så er et korrekt udført underlag det vigtigste element, for at du får en indkørsel der holder i mange år.

Bestil tilbud på ny indkørsel i dag

Vi hjælper og vejleder med valg af fliser og belægning, så I får de bedste materialer, der opfylder jeres ønsker. Vi står for opmåling, udgravning og klargøringen af underlaget, det eneste I skal tænke på, er hvordan I gerne vil have det færdige resultat til at se ud, og her kommer vi også gerne med inspiration.

Husk

Hvis du vil udvide eller flytte din indkørsel i forhold til hvor den er i dag, skal du ansøge om dette på kommunen, da der kan være lokalplaner eller specifikke regler for hvor indkørslen må placeres i forhold til kloakdæksler, lygtepæle o.l. Disse regler og krav kan være forskellige fra kommune til kommune.
Der kan også være krav til valg af belægningen i grundejerforeningen eller særlige krav til underlaget, hvis du f.eks bor i nærheden af en vandforsyning.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld vores kontaktformular, så vi kan tale om dit projekt.

    parallax background

    Skal vi hjælpe dig med belægningsarbejde?

    Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller du gerne vil indhente et tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe eller sende os en mail.

    Ring nu Send os en mail Bestil tilbud

    Få tilbud