Flisegange


Flisegange og stisystemer

Hos Byagers Brolægning står vi gerne for anlægningen af flisegange ved nybyggeri og renovering. Vi tilbyder etablering af flisegange for både private, virksomheder og boligselskaber samt stisystemer for kommuner og organisationer, såsom

 • Langs opgange og indgange ved lejligheder og rækkehuse.
 • Forbinde områdets parkeringpladser, legepladser og fællesområder.
 • Stier i parker og gennem grønne områder.
 • Ved erhvervsejendomme og kontorbyggerier.
 • Flisegange i haver.

Byagers Brolægning kan både stå for hele projektet, men vi kan også bestilles ind til kun den håndværksmæssige del.

Skab stemning i haven med fliser

Man kan skabe stemning i haven på mange måder, smukke blomster, en fiskedam og med fliser. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan lave med fliser i en have.

Smukke snoede flisegange ned gennem havens beplantning eller rundt om dammen, måske med trappe op undervejs til en lille terrasse ved træet eller hen til havepavillonen ved de smukke rhododendron buske.

Hos Byager brolægning hjælper vi dig professionelt med at føre dine drømme ud i livet. Går du med en tanke, men ved endnu ikke hvordan det skal forme sig og bygges op, hjælper vi med at visualisere mulighederne for dig.

Husk en flisegang behøver ikke kun være praktisk, den må også gerne være smuk og inspirerende.

De rette elementer

En flisegang er ikke bare en flisegang, og for at dens udtryk skal komme til rette, skal den passe ind i omgivelserne.

Vi hjælper og vejleder med valg af fliser og belægning, så I får de bedste materialer, der opfylder jeres ønsker. Vi står for opmåling, udgravning og klargøringen af underlaget, det eneste I skal tænke på, er hvordan I gerne vil have det færdige resultat til at se ud.

Har I en belægning i forvejen, fjerner vi denne, og gør underlaget klar til den nye belægning, så resultatet holder mange år ud i fremtiden.

Tag Byagers brolægning med dig på rejsen fra den spæde tanke til det færdige resultat. Så løfter vi dig gennem hele processen med vores professionelle sparring, og sørger for at resultatet lever op til dine drømme og forventninger.

Kontakt os allerede i dag

Udfyld vores kontaktformular, så vi kan tale om dit projekt.

  parallax background

  Skal vi hjælpe dig med belægningsarbejde?

  Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller du gerne vil indhente et tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os. Du kan altid ringe eller sende os en mail.

  Ring nu Send os en mail Bestil tilbud

  Få tilbud